ADVENT U AUSTRIJI: BEČ & GRAZ 3 dana

ADVENT U AUSTRIJI:  BEČ & GRAZ 3 dana Termini polazaka:      08.-10.12.             15.-17.12.2017.

Vrijednost više:
  • program bez noćnih vožnji
  • smještaj u hotelu 4*
  • posjet Beču i Grazu

Autobusom iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda i Požege

1. Dan, petak: BEČ  
Polazak autobusom iz Požege (autobusni kolodvor) u 03:00, Slavonskog Broda (autobusni kolodvor) u 04:00, Đakova (autobusni kolodvor) u 04:45 i Osijeka (autobusni kolodvor) u 05:30 sati. Vožnja kroz Mađarsku u smjeru Austrije uz usputne odmore. Po dolasku u Beč (oko 13-14h) Posjet dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca, i ujedno najljepšem kraljevskom dvorcu s prekrasnim parkom i Gloriettom. Prema želji grupe razgled dvorca (uz doplatu na licu mjesta), šetnja parkom i posjet adventskom sajmu ispred dvorca. Odlazak u hotel, smještaj u sobe. Prema želji grupe odlazak u centar i uživanje u blagdanskom ugođaju na jednom od brojnih adventskih sajmova. Noćenje.

2. Dan, subota: BEČ  
Nakon doručka nastavak obilaska Beča i njegovih sajmova u pratnji vodiča: ZGRADA SECESIJE, CARLSPLATZ, RINGSTRASSE, ZGRADA OPERE, MUZEJSKA ČETVRT. Slobodno vrijeme za posjete brojnim muzejima i izložbama (Museumquartier, Carska riznica, Kunsthistorisches Museum, Muzej carice Sissy, Albertina, Kunstforum; ili kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse te posjet adventskom sajmu ispred Gradske vijećnice, starinskom božićnom sajmu na Freyungu, Šetnja SPITTELBERG WEIHNACHTSMARKT-om, jednim od najromantičnijih božićnih sajmova, na kojem možete kušati najbolji punč u Beču.. Šetnja do ALTWIENER CHRISTKINDLMARKT, omiljenog božićnog sajma samih Bečana u središtu grada.
Slobodno vrijeme za shopping, večeru ili piće u jednom od tradicionalnih, tipičnih heurigera. Povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan, nedjelja: BEČ – GRAZ
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak iz Beča i vožnja do Graza, drugog po veličini grada u Austriji, koji oduševljava adventskim ugođajem i prekrasno okićenom gradskom jezgrom. Veličanstvena povijesna jezgra Graza, jedna od najočuvanijih i najljepših u Europi, u vrijeme Božića pretvara se u mali čarobni svijet. Kraće slobodno vrijeme i polazak za Hrvatsku oko 17h. Planirani dolasci u kasnim noćnim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI na bazi min. 45 plaćenih mjesta:  950 kn


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- prijevoz visoko-turističkim autobusom prema programu
- 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 4* u Beču  (smještaj u dvokrevetnim sobama, besplatan Internet)
- sve razglede prema programu
- usluge i troškove stručnog vodiča - turističkog pratitelja tijekom putovanja
- jamčevinu za turistički paket aranžman, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i pripreme putovanja

 

DOPLATE PREMA ŽELJI GRUPE (plaćanje u agenciji pri prijavi):
- 1/1 soba po osobi 450 kn (plaćanje u agenciji pri prijavi)
- putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu 50 kn (plaćanje u agenciji pri prijavi)
- paket osiguranja (putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od otkaza putovanja) 100 kn (plaćanje u agenciji pri prijavi)
- ulaznice za Schonbrunn (plaćanje na licu mjesta): - Imperial tour  14,20 Eur, Grand Tour 17,50 Eur

KALKULACIJA CIJENA: Program je rađen na bazi min. 45 plaćenih mjesta. Sve cijene su navedene u kunama i preračunate su prema važećem tečaju na dan 13.09.2017. Ukoliko bi u međuvremenu došlo do odstupanja tečaja većeg od 3%, promjene cijene od strane organizatora smještaja i drugih usluga (brodar, hotel…), APP TURIZAM sukladno 900. članu Zakona o obveznim odnosima pridržava pravo promjene cijene. U tom će slučaju doći do preračuna prema novom tečaju samo neuplaćenog dijela aranžmana.

OTPLATA ARANŽMANA: Pri sklapanju ugovora putnik plaća akontaciju u min. iznosu 300 kn (gotovina, Internet bankarstvo, opća uplatnica, debitne kartice). Ostatak iznosa potrebno je platiti najkasnije 14 dana prije polaska.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama: Amex i Diners do 6 rata bez kamata.

PUTNO OSIGURANJE: Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja (uz doplatu). Moguće ga je zaključiti u agenciji isključivo pri sklapanju ugovora o putovanju i pri uplati prvog obroka/akontacije. Ostali uvjeti osiguranja definirani su uvjetima osiguravajućeg društva.

OSTALI UVJETI: OPĆI UVJETI PUTOVANJA su sastavni dio ovog programa i možete ih dobiti u našoj agenciji. Osigurana jamčevina i polica odgovornosti kod našeg partnera Croatia osiguranje d.d. Za putovanje je potrebno min. 45 putnika.

 

Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00