CINQUE TERRE - garantiran polazak

CINQUE TERRE - garantiran polazak


12.-15.10.2017.
4 dana/ 2 noćenja

Autobusom iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda

1. dan, OSIJEK, 12.10.
Polazak autobusom iz Osijeka u 22:00 s parkinga Spar (ex. Billa) – Trpimirova, iz Đakova u 22:40 s Autobusnog kolodvora te iz Slavonskog Broda u 23:15 sa platoa ispred željezničkog kolodvora. Noćna vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim usputnim stajanjima.

2. dan, PARMA – RIVIJERA LA SPEZIA, 13.10.
Prijepodnevni dolazak u Parmu. Šetnja povijesnom jezgrom grada bogate i zanimljive povijesti: katedrala, trg Piazza del Duomo, biskupska palača, baptisterij, palača Pilotta, crkva San Giovanni Evangelista. Slobodno vrijeme u središtu Parme, jedne od gastronomskih prijestolnica Italije. Iz Parme potječe slavna tjestenina Barilla! Uživajte u bogatoj ponudi restorana i kavana, u odličnom capuccinu ili finom talijanskom aperitivu ili u dobrim mogućnostima za shopping. Nastavak puta prema području La Spezie. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan, LA SPEZIA - CINQUE TERRE, 14.10.
Nakon doručka cjelodnevni izlet u nacionalni park Cinque Terre, koji je zbog ljepote krajolika stavljen je na popis UNESCO-ve svjetske baštine. Slikoviti gradići priljubljeni uz stijene, okruženi zelenilom i morem privlače mnogobrojne posjetitelje. Svaki od pet gradića romantičan je i zanimljiv na svoj način: Riomaggiore, ribarsko naselje podno srednjovjekovne tvrđave, poznato po šetnici između Riomaggiore i Manarole nazvanoj Putem ljubavi (Via del Amor). Panoramska vožnja do obližnje Manarole koja se nalazi na strmim stijenama iznad ribarske luke; vožnja uz planinsko selo Corniglia, okruženo citrusima i maslinama do živopisne Vernazze, razgled mjesta: crkva svete Margarete od Antiohije, toranj Belforte, ostaci gradskih utvrda. Slobodno vrijeme za kavu i šetnju. Vožnja do šarmantnog ljetovališta Monterosso sa lijepom plažom, hotelima i vrlo zanimljivim starim gradom. Povratak na područje La Speziu vlakom i dalje autobusom do hotela. Večer slobodna za vlastite programe. Noćenje.

4. dan, LA SPEZIA – MODENA – MANTOVA – OSIJEK, 15.10.
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak do Modene, grada poznatog po čuvenom octu aceto balsamico. Grad romaničkih spomenika i središte vojvodstva Este doživjeti ćemo šetnjom do srca grada trga Piazza Grande do katedrale i velike gradske palače Palazzo Comunale. Zaustavljanje u Mantovi, mjestu svjetske kulturne baštine koju je izgradila plemićka obitelj Gonzaga. Kraći razgled povijesne jezgre ovog zanimljivog lombardijskog grada okruženog jezerima: trg Piazza Sordello, palača Ducale iz koje se vladalo gradom, katedrala sv. Petra i Pavla, utvrda sv. Juraja. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj uz kraća usputna zaustavljanja, te dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

FIRST MINUTE CIJENA DO 01.09.:1.250,00 kn

Redovna cijena po osobi: 1.390 kn

Cijena aranžmana za dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe: 1160 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 270 kn

ARANŽMAN UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, izleti i razgledi prema programu, stučnog pratitelja tijekom putovanja, troškove organizacije i rezervacije, jamčevinu i osiguranje od odgovornosti.

DOPLATE U AGENCIJI (prijave uz rezervacije): za polupansion 275 kn, putno zdravstveno osiguranje 50 kn, osiguranje od otkaza 2,75 – 3,2 % (individualna/obiteljska) od ukupne cijene aranžmana (min. premija 50 kn).

DOPLATE NA LICU MJESTA: karta za vlak i ulaznica u nacionalni park Cinque Terre cca 16 EUR po osobi; boravišna pristojba koja se plaća na recepciji hotela 2,00 EUR po osobi i danu

OTPLATA ARANŽMANA:
Aranžman je moguće platiti gotovinom (30% pri rezervaciji, a ostatak u mjesečnim ratama do 15 dana prije putovanja) i karticama, bez kamata i naknada  – do 6 rata (American Express; Diners)

Izračun je rađen na osnovi najmanje  40 osoba. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija PANTURIST zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr NAPOMENA: Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdrastveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA putničke agencije PANTURIST d.d.

 
Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00