NOVI SAD - PETROVARADIN

NOVI SAD - PETROVARADIN

NOVI SAD I PETROVARADIN


13.05. & 17.06.

Autobusom iz Požege, Našica i Osijeka

                                                                                                                                                                          
Polazak u 06:00 iz Požege (autobusni kolodvor), iz Našica u 7:00 (ugibalište ispred dvorca), u 8:00 iz Osijeka (autobusni kolodvor) . Vožnja udobnim visoko – turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Srbiju do NOVOG SADA, jednog od rijetkih gradova koji u isto vrijeme živi smirenim i opuštenim životom karakterističnim za Vojvođanske varoši, a da istovremeno ima sve atribute Europskih metropola. Po dolasku slijedi šetnja gradom: Gradska vijećnica, Trg Slobode, katolička crkva Imena Marijina, Srpsko narodno kazalište, Vladičanski dvor bačke episkopije, Sinagoga…  Slijedi polazak prema PETROVARADINU. Po dolasku slijedi razgled jedne od najvećih sačuvanih tvrđava u Europi izgrađene tijekom 17. i 18. st., a ujedno i najveće utvrde na Dunavu… S tvrđave se pruža impresivan pogled na grad, a njen je simbol sat na vidikovcu čije kazaljke imaju zamijenjenu funkciju - velika pokazuje sate, mala minute, a kako bi putnici koji plove Dunavom izdaleka mogli vidjeti koliko je sati. Slobodno vrijeme za šetnju i osobne programe. Povratak kući planiran je u večernjim satima.
 

Cijena aranžmana po osobi na bazi 45 putnika:

Iz Požege i Našica: 150 kn

Iz Osijeka: 100 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • sve razglede prema programu
  • APP-ovog turističkog pratitelja tijekom cijelog putovanja
  • osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije putovanja

KALKULACIJA CIJENA: Program je rađen na bazi min. 45 plaćenih mjesta.
OTPLATA ARANŽMANA: Pri sklapanju ugovora putnik plaća cjelokupan iznos aranžmana. Mogućnost plaćanja: gotovina, netbanking, virman.
PUTNO OSIGURANJE: Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja (uz doplatu). Moguće ga je zaključiti u agenciji isključivo pri sklapanju ugovora o putovanju i pri uplati prvog obroka/akontacije. Ostali uvjeti osiguranja definirani su uvjetima osiguravajućeg društva.
OSTALI UVJETI: OPĆI UVJETI PUTOVANJA su sastavni dio ovog programa i možete ih dobiti u našoj agenciji. Osigurana jamčevina i polica odgovornosti kod našeg partnera Croatia osiguranje d.d. Za putovanje je potrebno min. 40 putnika.


 
Odaberite jezik:

Preporučujemo:

05.-14.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA LES ORRES - garantiran polazak iz Osijeka
06.-13.01.2018. SKIJANJE: FRANCUSKA VAL THORENS - garantiran polazak iz Rijeke

Kontakti putničkih agencija

POSLOVNICA POŽEGA
tel:  034 274 345
fax: 034 273 201
e - mail: turist@app.hr
             prijevozi@app.hr
pon/pet 07,30-15,30
sub 08,00-12,00